כרגע באתר
3
0
6
,
3
מודעות
כניסה לאזור האישי

גריל גז - בלי עשן ויש סטייק!

כולנו, במיוחד הגברים שבינינו מכירים את המלחמה עם הגריל הישן המלווה בניסיונות להדליק את הפחמים ולהיאבק בכיוון הרוח.

05/07/2015
מסתבר שגם בתחום זה הטכנולוגיה נפרצה ומהיום אפשר להנות מצלייה של ירקות, בשרים, עופות ודגים גם על גריל גז. לשימוש בגריל גז יש שימושים ויתרונות רבים אך המובהק שבהם הוא שניתן למקם אותו בכל מקום, בגינה או במרפסת. לגריל גז יש מגוון רחב של יתרונות עליהם נדון במאמר הבא.

פחות עשן, פחות לכלוך, פחות זמן

אם הצלייה על גריל פחמים מלווה בהרבה עשן, ריח לא נעים שלפעמים שורף בעיניים, הצלייה על גריל גז מפחיתה משמעותית את כמות העשן אליה אנו רגילים. הצלייה מתבצעת על ידי סגירה של מכסה אשר תוכנן בצורה ייחודית המותאמת לגריל, מה שמונע את התפזרותו של העשן באוויר.
אם עד היום התלבטתם אם בכלל כדאי להתעסק עם הפחמים והעדפתם לאכול בשר במסעדה בחוץ, היום מדובר בפעולה פשוטה, קלה שלא דורשת התעסקות והעמסה של פחמים על הגריל. בנוסף, הבישול על גריל גז חוסך זמן, שכן אין צורך לחכות שהפחמים יקלטו באש.

נוח לעבודה, יציב והחום מתפזר ביעילות

אם בגריל רגיל שעובד על פחמים, עלינו להתמודד עם פיזור חום לא אחיד, בגריל גז אין לנו את הבעיה הזו. החום מתפזר באחידות מה שמאפשר להניח את כל הבשר בו זמנית. יחד עם זאת, מאוד נוח לעבוד עם גריל גז חדיש ולא עם הגרילים הישנים אותם צריך לייצב. ההצתה של הגריל היא מאוד קלה, פשוטה וידידותית .

השומן מתנקז למקום אחד והצלייה עצמה איכותית

עצם העובדה כי ניתן לשלוט על רמת החום, ניתן גם לשלוט ברמת העשייה של הבשר, מה שקשה לעשות עם גריל רגיל. איכות הצלייה בגריל גז היא איכותית וטובה, החריכה של הבשר מיידית וקשה מאוד להגיע למצב שאיבדנו שליטה על האש והבשר נשרף, בשונה מגריל רגיל. הגריל עצמו מתחמם מהר והשומן מצטבר במיכל ריכוז מה שמקל מאוד על הניקיון.

לסיום

המעבר לגריל גז מביא איתו יתרונות רבים, המשדרגים את חווית ה׳על האש׳ הישראלית, האהובה והמוכרת לכולם. ניתן להשיג גריל גז במחיר שווה לכל נפש ועם אחריות מלאה למספר שנים, תלוי ביצרן.
פעולות נוספות :
שיתוף בפייסבוק
הדפס כתבה
שלח כתבה לחבר
הוסף למועדפים