ציוד למסעדות - לב ליבה של כל מסעדה
מסעדה איכותית נמדדת במיקום, בעיצוב, באדיבות המלצרים, בסגנון הסועדים. אבל המרכיב החשוב ביותר הוא כמובן טיב האוכל המוגש
20/09/2015

ציוד למסעדות- לקירור מושלם
אחד האלמנטים החשובים ביותר בכל הקשור לציוד למסעדות הוא ציוד הקירור לאוכל אשר מוגש במסעדה. מקררים ומקפיאים טובים ואיכותיים הם מרכיב קריטי על מנת לשמור על האוכל טרי ומוכן להגשה גם בחום הכבד השורר ברוב השנה במדינת ישראל. את הגודל והעיצוב של המקררים והמקפיאים אתם צריכים להתאים לצרכים שלכם וכך למשל מקרר למשקאות או מקרר לבשר אינו יראה אותו דבר. מקרר ומקפיא, כמו לא מעט מוצרים הקשורים במטבח נהרסים לאחר זמן מסוים ולכן מומלץ לא לנסות לחסוך כמה שקלים ולרכוש ציוד משומש שכן ציוד חדש אומנם יעלה לכם מעט יותר אך תוכלו להיות רגועים ובטוחים שרכשתם את הציוד הטוב ביותר שיש. רצוי מאוד גם שהציוד למסעדות שכולל מקפיא ומקרר יהיה מותאם לטמפרטורה הרצויה כך שיתאים במדויק לצרכים שלכם ולסוג האוכל שאתם מגישים.
ציוד למסעדות איכותי- עבודה קלה ומהירה
ציוד למסעדות לא רק ישפיע על איכות האוכל שיוגש לשולחנות אלא גם יכול לתרום רבות לאיכות העבודה של העובדים במטבח. ציוד איכותי ינעים את העבודה, יביא לעבודה קלה ומהירה ללא עיכובים אשר תורגש כמובן גם באוכל שהוא התוצאה הסופית. ציוד ישן, נחות או משומש יאט משמעותית את קצב העבודה, יגרום לסביבת עבודה לא נעימה וישפיע כמובן על האוכל שייצא אל הסועדים. מומלץ לא להתפשר על איכות הציוד למסעדות שכן זה כנראה המרכיב החשוב ביותר במסעדה ואם הלב של המסעדה לא יעבוד כמו שצריך אז כל המסעדה תעבוד בצורה עקומה. כבעל מסעדה אתה משקיע את רוב זמנך באיכות ועיצוב המסעדה, מחפש את המתכונים המיוחדים ביותר, מפרסם בכל המרץ את המקום- אתה לא רוצה לחסוך כמה שקלים שיבואו על חשבון איכות האוכל. ציוד למסעדות הוא קריטי להצלחת העסק שלך ולמרות שיהיו כאלה שיגידו שגם ציוד ישן או לא איכותי יספיק אתה יודע שזו טעות וציוד איכותי יעלה משמעותית את הרמה במסעדה שלך.
המאמר באדיבות חברת שף ליין – ציוד למסעדות: http://www.chef-line.co.il