כרגע באתר
6
9
9
,
2
מודעות
כניסה לאזור האישי

עבודה עם סיטונאי מזון באופן רציף

תחום המזון והמסעדנות הוא תחום רחב מאוד ועשיר שכולל בתוכו הרבה מאוד אנשי מקצוע שונים

13/03/2016
אם אנחנו רוצים לשפר את דרך העבודה של המסעדה או בית הקפה שלנו אנחנו חייבים לעבוד עם אנשי מקצוע איכותיים מאוד. כך למשל אנחנו חייבים שלעסק בתחום המזון שלנו יהיה סיטונאי מזון איכותי אשר שיוכל להעניק לנו שירות איכותי. תפקידו של סיטונאי המזון הוא לספק לנו מוצרי מזון שונים. מוצרי המזון שאנחנו יכולים לרכוש מהסיטונאי הם משקאות, חומרי גלם לבישול כמו בשר, עוף, דגים וירקות. אם אנחנו רוצים לשפר את איכות המזון שאנחנו מספקים ללקוחות שלנו כדאי לנו לקנות מזון קפוא אשר איכות הטריות שלו גבוה מאוד ואשר יכולה לאפשר לנו לשפר את איכות השירות שלנו.

סיטונאי מזון קפוא - איזה מוצרים נמכרים?

סיטונאי מזון קפוא יכול לספק לנו מגוון מוצרים. סיטונאי מסוג זה משווק ומוכר מוצרים כמו ירקות קפואים, מוצרי בשר ועוף קפואים וגם דגים קפואים. יש הרבה מאוד יתרונות בקניית מזון קפוא. מזון קפוא גם זול יותר ממזון לא קפוא וגם טרי מאוד ואיכותי. על ידי כך שנרכוש מזון מוקפא לבית הקפה או למסעדה שלנו נוכל לשפר את איכות התפריט. איכות התפריט בבית הקפה ובמסעדה שלנו חשובה במיוחד כי היא מה שיקבע את איכות המזון שלנו ואת התדמית של העסק שלנו. השקעה בחומרי הגלם ובמוצרים מהם אנחנו מבשלים את התפריט תשפר את הטעם של העסק שלנו ואת איכות העסק עצמו.

למה כדאי לנו להתקשר עם סיטונאי מזון קפוא קבוע?

אז למה כדאי לנו להתקשר עם סיטונאי מזון קפוא קבוע ובכלל עם סיטונאי מזון קבוע בפעילות השוטפת של בית הקפה או המסעדה שלנו? כאשר אנחנו קונים חומרי גלם למסעדה או לבית הקפה אנחנו צריכים לדעת שיש לחומרים אבא ואימא. אנחנו צריכים לדעת מה המקור של חומרי הגלם וכך גם יכול להיות לנו קל יותר לדעת האם הם טריים ומה האיכות שלהם. חשיבות איכות המזון היא מכרעת. כאשר המזון ממנו אנחנו מכינים את המנות של בית הקפה או המסעדה הוא טרי אזי הוא בריא יותר וטעים יותר וכמובן מושך יותר לקוחות. יתרון נוסף שיש לנו כאשר אנו בקשר רציף עם ספקי מזון קבועים יכולה לסייע לנו להוזיל את עלויות התפעול של העסק שלנו כי הספק הקבוע יוכל להעניק לנו הנחות קבועות ותנאי תשלום נוחים יותר.
פעולות נוספות :
שיתוף בפייסבוק
הדפס כתבה
שלח כתבה לחבר
הוסף למועדפים